Калі звяртае цішыня мяне да табе,
я не ведаю нават, куды мне бегчы.
Ты дубінкаю чорнай махнуў на мяне.
Спадзяюся, табе стала легчы.

Ведай, я з змрокам у сэрцы жыву.
Я паю для такіх, як ты, звераў.
Пачуй мае слова аб тым, як раву
ад таго, што свабоды няма і веры.